قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۱/۲۰ - ۱۰:۲۸
قائم مقام جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با «سراج24»:

وزارت امور خارجه باید برای مردم ابهام زدایی کند/هدف آمریکا فرسایشی کردن مذاکرات هسته‌ای است

حبیب‌الله بوربور گفت: غربیها و مخصوصا آمریکا در جریان مذاکرات چندین ساله هسته‌ای بی‌صداقتی خود را به دنیا نشان دادند و هدفشان این است که در توافق نهایی کاری کنند که نظام اسلامی از درون ضربه پذیر باشد.

وزارت امور خارجه باید برای مردم ابهام زدایی کند/هدف آمریکا فرسایشی کردن مذاکرات هسته‌ای است

حبیب‌الله بوربور، قائم مقام جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفت وگو با سراج24 با ذکر اینکه بیانیه لوزان با توجه به مفاد آن یک تهدید برای کشور است، گفت: باید مسئولان وزارت مور خارجه همه مسائل را در کنار هم در نظر بگیرند و تک بعدی به قضایا نیندیشند.
وی افزود: غربی‌ها و مخصوصا آمریکا در جریان مذاکرات چندین ساله هسته ای بی صداقتی خود را به دنیا نشان دادند و هدفشان این است که در توافق نهایی کاری کنند که نظام اسلامی از درون ضربه پذیر باشد.
این فعال سیاسی اصولگرا اظهار داشت: هدف آمریکا این است که موضوع مذاکرات هسته ای را یک پروسه فرسایشی کند و هرچند به حق هسته ای ایران اعتراف کرده اما می خواهد بیشترین امتیازها را در ازای دادن کمترین امتیاز از آن خود کند.
قائم مقام جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه وزارت امور خارجه باید در موضوع بیانیه لوزان واقعیت‌ها را به مردم بگوید، گفت: مردم انتظار دارند که وزارت امور خارجه شفاف سازی و ابهام زدایی کند تا مردم ناامید نشوند.
وی با اشاره به چالش های پیش روی تیم مذاکره کننده هسته ای گفت: چالش اصلی این است که غرب و آمریکا نمی خواهد ایران حامی مردم منطقه باشد و از قدرت ایران می ترسد.
این فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: معتقد هستم با روندی که آمریکا در پیش گرفته مذاکرات هسته ای به نتیجه نخواهد رسید؛ زیرا ما خواهان حفظ حق هسته ای و دیگر حقوق خود هستیم و آمریکا و همپیمانانش راضی به دادن چنین حقی نیستند.
قائم مقام جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: چالش اصلی آمریکا نه مسئله هسته ای بلکه ماهیت انقلاب اسلامی است و امروز به این واقعیت رسیده که انقلاب اسلامی نه تنها شکست نمی خورد، بلکه در منطقه حرف اول را می زند، از این رو آمریکا همه تلاش خود را برای مهار انقلاب اسلامی به کار بسته است.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴